Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові схвалили програму стоматологічної допомоги

Вчора, 27 червня, під час засідання виконавчого комітету схвалено міську програму профілактики і лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення міста Львова на 2017-2018 роки, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, ця Програма передбачає відшкодування з бюджету міста за надану стоматологічну допомогу пільговим категоріям населення і дітям.

Зазначимо, що до видів стоматологічної допомоги, яка підлягає відшкодуванню, належить: невідкладна допомога до виведення з гострого стану усім мешканцям, незалежно від їх соціального статусу; всі види стоматологічної допомоги дітям від 0 до 17 років (але якщо батьки хочуть цю допомогу з використанням найсучасніших витратних матеріалів, то повинні доплатити різницю), а також профілактичний огляд, терапевтична та хірургічна стоматологічна допомога окремим категоріям населення. До окремих категорій населення належать ветерани війни, у тому числі учасники бойових дій, інваліди війни, інваліди 1 і 2 групи, вагітні жінки, почесні донори України, члени сімей загиблих учасників АТО, пенсіонери.  Тобто при їх зверненні в стоматологічну поліклініку бюджет буде відшкодовувати надану допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ