Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові скасували 42 перепустки для заїзду в пішохідну зону

У Львові через порушення на два тижні скасовано 42 перепустки мешканцям для заїзду в пішохідну зону центральної частини міста. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Минулого тижня ми скасували 42 перепустки мешканцям для заїзду в пішохідну зону міста через вчинені ними порушення правил паркування, зокрема паркування в заборонених місця. Через два тижні перепустки буде відновлено», - розповів Юрій Діль, начальник управління безпеки міста ЛМР

Нагадаємо, згідно з рішенням виконавчого комітету ЛМР, з 1 серпня 2016 року був змінений порядок регламентованого в’їзду в пішохідну зону центральної частини міста та старі перепустки синього кольору замінили на нові – червоного, жовтого та зеленого кольорів, залежно від категорії транспорту.

Зелені перепустки отримували мешканці. Право в’їзду, стоянки та паркування у спеціально відведених для цього місцях на територію пішохідної зони надається мешканцям, які проживають та зареєстровані на території пішохідної зони, а також власникам житлових приміщень, які знаходяться на території пішохідної зони, іншому члену подружжя, який має власний автомобіль, за наявності свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та посвідчення водія, а також за умови оформлення дозволу. Для мешканців заїзд упродовж цілої доби залишається безкоштовним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ