Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові слабозорі діти та діти незрячих батьків створили ангелів

У Львові триває проект «Львів соціальний». Сьогодні, 23 листопада, відбулася чергова акція з-поміж низки інших, які передбачає цей проект, - майстер-клас із виготовлення подарункових ангелів для слабозорих дітей та дітей, батьки яких є незрячими. Провела заняття педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району Львова управління молоді сім’ї і спорту Анна Сух, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми хочемо цією акцією показати діткам, як маючи звичайні папір, ножиці та олівці створити власноруч неповторну іграшку, подарунок чи навіть оберіг – паперового ангелика. Таким чином граючись і отримуючи масу позитивних емоцій, діти зможуть навчитися втілювати в життя свою уяву та власноруч робити неймовірні подарунки своїм рідним та близьким. Адже такі речі є не просто гарними, вони несуть емоції і любов, з якою їх виготовляли для небайдужих людей», - каже керівник управління молоді, сім’ї та спорту Наталка Федорович.

Акція стала можливою за благодійної підтримки молочної компанії «Галичина», яка закупила матеріали, що за їх допомогою діти творили власних ангелів. До слова, це вже не перша акція проекту, яку підтримує цей благодійник.

«Допомогти дітям пізнати світ та розкрити свої таланти – важлива місія соціально відповідального бізнесу. Ми не могли залишитись осторонь . Адже якщо для дорослих це лише папір, ножиці, фарби чи олівці – то діти з допомогою цих матеріалів створюють цілий світ»,- каже фахівець зі зв’язків з громадськістю молочної компанії «Галичина» Наталія Головачко.

Нагадаємо, що сьогоднішня акція - це чергова акція проекту Львівської міської ради «Львів соціальний». Зокрема, вже відбулися майстер-клас з виготовлення Великодніх листівок в техніці «квілінг» для нечуючих дітей УТОГу, акція з виготовлення вітальних листівок школярами для клієнтів Львівського міського тер центру, з нагоди свята Великодня, екскурсія «Львів таємничий» від відомого львовознавця Ілька Лемка для дітей з вадами слуху та кінопоказ «Ретро-фільм для одиноких львів’ян похилого віку» та ін.

Проект «Львів соціальний» покликаний об’єднати можливості усіх ланок міської влади та вийти за рамки прописаних міських та державних програм. В рамках проекту без залучення бюджетних коштів буде проведено ряд соціальних акцій для різних категорій потребуючих громадян - це люди з вадами здоров’я, люди похилого віку. Це ті люди, які потребують опіки і уваги від громади, оскільки через різні обставини не мають змоги жити сповна. Організаторами проекту є управління соціального захисту, управління молоді, сім’ї і спорту та відділ «Прес-служба».

«Діти та старші люди з числа соціально незахищених категорій, окрім різного роду матеріальних допомог, потребують духовного дарунку, духовного вкладу. Тому наші акції «Львів соціальний» мають єдину мету – принести радість та тепло у душі тих людей, для кого вони проводяться», - наголошує в.о. директора департаменту гуманітарної політики Ольга Павлюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ