Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові сніг

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, погода у Львові найближчим часом буде обумовлюватись південною периферією ціклонічної депресії з центром над Прибалтикою та центральною частиною Європейської Росії. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Відтак температура повітря вночі сягатиме до 6 градусів морозу. Вдень термометри показуватимуть -2 - +3 градуси.

Сьогодні та 27 листопада вночі та місцями вдень сніг та мокрий сніг. Завтра ж очікують без істотних опадів.

Львівська міська рада просить мешканців міста тепло одягатись та бути обережними на можливих слизьких тротуарах. До тих, хто планує виїжджати в місто на своєму автомобілі, прохання бути пильними та уважними на дорозі.

Водночас, як інформує управління інженерного господарства, снігоприбиральна техніка у місті до прибирання готова. Як тільки виникне потреба, техніка розпочне прибирати вулиці та посипати піскосумішшю. Відтак, підготовлено 111 одиниць техніки. Підписано відповідне розпорядження міського голови про перехід підприємств інженерного і житлового господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років. Відповідно організовано нічне (з 18.00 до 8.00), а у вихідні дні - цілодобове чергування майстрів санітарної очистки для оперативного прибирання вулиць і площ від снігу та посипання проїжджої частини доріг.

Нагадаємо, централізоване прибирання вулиць виконують шляхово-ремонті підприємства районів. Уся техніка, яка раніше знаходилась на балансі ЛКАТП-1339, передана на баланс районних ШРП.

На складах у місті заготовлено 7 тис. м куб. піскосуміші для посипання вулиць. Протягом зимового періоду пішкосуміш для посипання доріг ще будуть закуповувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ