Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартує другий набір на програму «Школа 3.0»

У Львові з вересня стартує другий набір на програму розвитку шкіл «Школа 3.0» від Центру інноваційної освіти «Про.Світ». Про це сьогодні, 31 серпня, розповіли на прес-конференції у Львівській міській раді.

Як зазначила співзасновниця Центру інноваційної освіти «Про.Світ»  Лілія Боровець, у школах є ініціативні вчителі, але процес ініціативності потрібно перевести у сталий розвиток.

Вона зазначила, що має бути постійне вдосконалення навчального процесу в рамках шкіл, спільна візія батьків, учнів та вчителів, а також командна робота вчителів.

Програма стартувала у березні цього року і першими її учасниками стали ЛСЗШ № 98, ЛНВК «Школа-садок «Софія», ЛНВК ім.. Василя Стуса та Львівська школа-інтернат №2.

Окрім того, за словами  Лілії Боровець, цього разу також буде відібрано чотири львівські школи на участь у програмі. Першим етапом відбору буде зустріч з теперішніми школами-учасницями.  Реєстрація на зустріч триває до 5 вересня.

Як зазначила координатор проекту «Простір освітніх ініціатив» УКУ, партнер проекту «Школа 3.0» Ольга Матійчук, програма дає змогу підтримати реформу освіти в рамках «нової української школи».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ