Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові стартує найбільший будівельний форум Західного регіону

Упродовж 21 – 24 березня у виставковому центрі "Південний-ЕКСПО" за адресою: м. Львів, вул.Щирецька, 36 триватиме найбільша будівельна подія Західного регіону – форум, що поєднує три події: XXXV Міжнародну виставку "БудЕКСПО-весна - 2017", XII Спеціалізована виставка "Вікна.Двері.Дах" та II Спеціальну експозицію "Ярмарок новобудов". Про це повідомили в управлінні інвестиційної діяльності Львівської облдержадміністрації.

У  цьогорічному Форумі братимуть участь понад 120 виробничих та торгових  фірм з усіх регіонів України, також компанії з Польщі та Італії, які запропонують широкий асортимент будівельних та оздоблювальних матеріалів, енергозберігаючі технології, вікна та двері, системи утеплення, покрівельні матеріали, цікаві дизайнерські ідеї, архітектурні рішення,

Весняний Будівельний форум – ідеальне місце для встановлення зв'язків, укладання контрактів між організаціями, підприємствами, фірмами-постачальниками і споживачами будівельних матеріалів та послуг.

Організатор Форуму – ПрАТ "Гал-ЕКСПО". Генеральним Партнером Форуму стала компанія ROYAL CONSTRUCT – виробник енергоефективних стінових модулів, компанія  REHAU – світовий лідер у виробництві продукції з полімерів. Захід підтримують Асоціація будівельників «Будіндустрія», Асоціація покрівельників, Асоціація виробників вікон та фасадів, Конфедерація будівельників України, Агенція європейських інновацій, Асоціація виробників вікон та фасадів, Спілка архітекторів і т.д.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ