Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові стартує соціальний проект «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину»

З метою допомоги Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» cтартує соціальний проект головного редактора «Видавництва Старого Лева» Мар’яни Савки - «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину». Перша зустріч у рамках цього проекту відбудеться завтра, 26 лютого, у Львові у дворику «Копальні Кави».

Початок заходу відбудеться о 17:00. Учасницею публічного інтерв’ю стане телеведуча, перший заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк.

«Я вирішила запросити до проекту 12 жінок, які для багатьох у нашому середовищі є моральними авторитетами, а ще людьми, які свої слова підтримують діями. Серед запрошених до проекту жінок – Ольга Герасим’юк, Зоя Казанжи, Лариса Денисенко, Ірина Подоляк, Юлія Міщенко. Всіх імен не відкриваю, нехай буде інтрига», - розповіла Мар’яна Савка.

За словами Мар’яни Савки, цей проект має декілька завдань. Перше – озвучити важливі для суспільства теми. Друге – перейти від розмови до реальної допомоги. У форматі free donation людям, які прийдуть на зустріч, запропонують «оцінити розмову». Зібрані кошти використають  для ремонту і облаштування дитячої кімнати освіти і відпочинку у львівському «ОХМАТДИТі».

«Вдячний за таку важливу для нашої лікарні допомогу. Впевнений, що зовсім скоро матимемо світлу і гарну  дитячу кімнату для відпочинку. Її дизайнерський проект виглядає дійсно фантастично», - зазначив в.о. головного лікаря львівського «ОХМАТДИТу» Вальдемар Надіжко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ