Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові стартує Ярмарок спорту 2013. Програма

Абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики Ганна Безсонова, Чемпіон світу по муай-тай 2013 Олена Овчіннікова, найсильніша людина планети Сергій Конюшок, штовхальник ядра Роман Вірастюк, людина, що самотужки переплила Атлантичний океан, Павло Рєзвой, та багато інших - лише на «Ярмарку спорту 2013», який офіційно стартує сьогодні, 26 вересня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівський "Ярмарок спорту" - це можливість ознайомитись із різноманіттям спортивного життя Львова. Унікальність проекту полягає в тому, що це єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. А це означає, що людина, прийшовши на Ярмарок спорту, зможе за кілька годин подивитись та спробувати усі види спорту та обрати якийсь із них для себе. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми. І усе це – абсолютно безкоштовно.

В рамках Ярмарку усі охочі зможуть не лише спробувати себе в різних видах спорту, а й поспілкуватись із людьми, що творять історію уже сьогодні, та отримати фото на пам'ять від Першої соціальної фотостудії Nota Bene.




Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ