Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартувала масштабна ІТ-конференція

Сьогодні, 30 вересня, у Львові розпочалася наймасштабніша ІТ-подія року – Lviv IT Arena. З цієї нагоди до міста завітало більш ніж 2500 ІТ-фахівців із Центральної та Східної Європи, аби перейняти провідний досвід у галузі та поділитися власним, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Lviv IT Arena проходить уже втретє, і тепер вона розширює свої кордони далеко за межі України. Серед учасників конференції – понад 30% іноземців, а спікери представлятимуть переважно західні ринки та бізнеси. Конференція повністю англомовна і розділена на три потоки: Product, Business та Technology, які зосереджені на різних аспектах ІТ-сфери.

Серед спікерів Lviv IT Arena – міжнародні експерти із Twitter, Microsoft, Deloitte, Spotify, Philips. Також учасником події буде легендарна Естер Дайсон – найвпливовіша жінка ІТ світу за версією New York Times, мультимільйонер та інвестор. Конференція відбудеться в одному із найперспективніших IT-центрів у Східній Європі і спрямована на ефективний нетворкінг та міжнародну співпрацю. IT-галузь України має величезний потенціал, і Lviv IT Arena - вдале місце для пошуку нових партнерів, інвесторів та клієнтів.

Учасників події чекає битва стартапів та масштабна виставка технологічних розробок – Tech Expo, де будуть представлені  інноваційні продукти зроблені в Україні: серед них перший український електрокар, військові розробки та розумний годинник. Завершиться конференція масштабним шоу Futureland Festival для 5000 гостей під музику одного із сотні найкращих діджеїв світу – Netsky.

Захід триватиме до 2 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ