Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові стартував перший літній чемпіонат міста з міні-футболу

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) стартував перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами. У трьох лігах, а саме Гранд, Першій та Другій відбулися поєдинки першого туру.

Зокрема, у найвищому дивізіоні відбулися наступні матчі:

У першому матчі прем’єрного ігрового дня діючий володар Відкритого Кубка Львівщини з футзалу «Фуджікура» не отримала супротиву в матчі з «Гранд Галичиною» з Великого Дорошева. Молоді хлопці Ігоря Піха старалися щось протиставити своєму супернику, але надто багато проблем «привезли» самі собі і в підсумку отримали міні-футбольний урок від суперника.

Вже в дебюті гри «Фуджікура» затиснула свого суперника на його половині поля, створила багато моментів й не дивно, що голи посипалися у ворота «Гранд-Галичини». До кінця першого тайму підопічні Володимира Когута зуміли відзначитися п’ять разів, на що суперник відповів одним голом.

У другій двадцятихвилинці ситуація на майданчику не змінилася й команди фактично  догравали зустріч. 10:2 - впевнена перемога «Фуджікури», яка, як виявилося згодом, на дві години очолила турнірну таблицю першості.

«Фуджікура» - «Гранд-Галичина» - 10:2 (6:1)

«Фуджікура»: Гондецький, А. Задорожний, І. Задорожний, Когут, Вербний, Буцик, Танечник, Паприка, Ковальчук

«Гранд-Галичина»: Вороновський, Жук, Вітвіцький, Шлахетка, Паращин, Єпіфонов, Кравчук, Піх, Хом’як

Голи: Вербний, 2, 8, 29, Саприка, 10, 15, 23, Когут, 12, І. Задорожний, 16, Танечник, 23, 27 – Кравчу, 11.

Попередження: Шлахетка, 26

Арбітри: І. Вишиваний, Р. Хомляк (обидва Львів)

Після матчу «Фуджікура» - «Гранд-Галичина» на штучне поле СК «Електрон» вийшли «Нові імена» та «Спільнота». Ці команди між собою зустрічалися у зимовому чемпіонаті. Що цікаво, тоді дві гри завершилися перемогою «імен» із рахунком 2:1.

Чи то команди «договорилися» перед грою, чи так склалися обставини, але й сьогоднішня гра рівних по силі команд завершилася знову перемогою підопічних Сергія Нікітіна із рахунком 2:1.

З перших хвилин зустрічі стало зрозуміло, що великого рахунку в цій зустрічі не буде.

«Нові імена» за рахунок більшої лавки запасних старалися взяти ініціативу у свої ноги, а от гравці «Спільноти» грали на контратаках. Чудові моменти відзначитися у складі цієї команди мали Кунтий та Ленько. Втім, як це часто трапляється, забила не «Спільнота», а «Нові імена». Таким собі героєм зустрічі став Тарас Николишин, який спершу віддав результативну передачу на Володимира Великого, а згодом і відзначився сам.

Все, на що спромігся суперник, - під кінець зустрічі підсолодити гіркоту поразки своєї команди. Відзначився Андрій Миханишин.

«Нові імена» - «Спільнота» - 2:1 (2:1)

«Нові імена»: Власенко, В. Великий, Николишин, Ільків, Бутрин, А. Великий, О. Великий, Чабан, Ковалик, Нікітін, Іванина, Гультяєв, Воробій

«Спільнота»: Мостинець, Кунтий, Ділай, Когут, Миханишин, Шокарев, Ленько, Сорока

Голи: В. Великий, 11, Николишин, 15 – Миханишин, 29

Попередження: Гультяєв, 20, Николишин 24 – Ленько, 2

Арбітри: І. Вишиваний, Р. Чарнота (обидва Львів)

Матч «Здвиг» - ЛМІ «Медик» - мабуть, найцікавіший поєдинок першого туру змагань. Це було своєрідне дербі, адже у складах обох команд грають гравці, ще взимку захищали кольори однієї команди.

У даній грі вікторію здобути вдалося «Здвигу», якому вдався дебют зустрічі. Досить швидко ця команда зуміла забити чотири голи. Гравці ЛМІ «Медик», довго не думаючи, випустили п’ятого польового гравця, але на цей раз ця тактика їм особливих дивідендів не принесла. У підсумку «Здвиг» стартував з яскравої перемоги, обігравши принципового суперника з рахунком 5:1.  

«Здвиг» - ЛМІ «Медик»» - 5:1 (4:1)

«Здвиг»: Коробов, Коваль, Сенишин, Гірний, Бучак, Чунис, Ледневський, Мужейко, Чорненький, Ващишин, Кухар, Новосад

ЛМІ «Медик»»: Янч, Романів, Іванишин, Полиг, Якимов, Ярошик, Лопушанський, Данилевський, Мачна

Голи: Чорненький, 4, Женишин, 6, Гірний, 9, 30, Ледневський, 11 – Новосад (автогол, 15)

Арбітри: Р. Хом’як,  А. Лютий (обидва Львів)

Спостерігач: Р. Проць (Дрогобич)

А у завершальному матчі першого ігрового дня між собою зустрілися «Галицька Здоба» та «Євробуд-КМ». Підопічні Сергія Тригубця, підсилені такими відомими виконавцями, як Ярослав Писько, Олександр Хлюбко, Назарій Цимбаляк та Володимир Данилюк, буквально таки вщент розбили свого суперника - 11:1.

Ще у першому таймі у ворота об’єднаної команди «Меркурія» та «Кордону» влетіло чотири голи. А справжній парад голів почався вже у другій 20-ти хвилинці після того, як гравці «Євробуд-КМ» перейшли на гру в п’ять польових гравців.

До слова, через деякий час цю ж тактику обрала й «Галицька Здоба». У підсумку в другому таймі «здоба» забила ще 7 голів, на що суперник відповів одним. 

«Галицька Здоба» - «Євробуд-КМ» - 11:1 (2:1)

«Галицька Здоба»: Возний, Тригубець, Мацик, Фролов, Чекаленко, Яблонський, Котович, Писько, Данилюк, Хлюбко, Цимбаляк, Когут, Ревуцький, Морикишка

«Євробуд-КМ»: Гаврут, Матула, Дудаш, Яценко, Данильченко, Вишиваний, Федорчук, Тодощук

Голи: Писько, 2, 25, Данилюк, 11, 28, Цимбаляк, 1, 26, 29, 30, Когут, 11, 23, 28 – Матула, 15

Нереалізований пенальті: Цимбаляк, 25 (мимо воріт)

Арбітри: Н. Войтик, А. Лютий (обидва Львів)

Спостерігач: Р. Проць (Дрогобич)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ