Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові стартував Всеукраїнський велопробіг «На швидкості життя»

12 вересня о 19:00 у Львові стартував Всеукраїнський велопробіг «На швидкості життя». Це проект, у рамках якого проходить Всеукраїнський некомерційний велопробіг, приурочений до Дня фізичної культури та спорту. Про це повідомили організатори.

Понад 120 велосипедистів стартували з площі біля Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. А. Крушельницької, рушили вулицями міста та за його межі, де відбулася зупинка на перепочинок між містами пробігу. Кожен охочий зміг приєднатися до масштабної велоколони, завчасно зареєструвавшись на офіційному сайті заходу або на місці події. Рух велосипедистів супроводжували служби ДАІ та швидкої допомоги.

У рамках заходу, протягом дня працювала іронічна експозиція «Червона книга здорового життя», де відвідувачі могли побачити унікальні атрибути здоров’я, що увійшли в історію: скакалка, сходи, гумові чоботи, еспандер та інші.

(Гумові чоботи - універсальний мотиватор для прогулянок за будь-якої погоди! Факт: чисте повітря після дощу  - це профілактика безсоння, головного болю і проблем із дихальною системою. Кистьовий еспандер - чарівна річ, яка перетворює шкідливу звичку крутити в руках запальничку на корисну звичку, що зміцнює м’язи передпліччя. Факт: 5-10 хвилин з еспандером кожної години запобігають тунельним синдромам руки – хворобі офісного працівника).

У заході взяв участь відомий  український велогонщик, параолімпійський чемпіон світу Єгор Деметьєв. «Сьогодні велоспорт в Україні популярний, оскільки залучитися до веложиття може кожен охочий: від дитини до людини похилого віку. Велоспорт дуже корисний для здоров’я.  Він сприяє зміцненню імунітету та розвиває витривалість. Приєднуючись до великого  велопробігу ви подаєте гарний приклад друзям та близьким щодо здорового способу життя. Приєднуйтесь до нас та рухайтесь на активній швидкості життя!» - прокоментував Єгор Дементьєв у ході прес-брифінгу.

Ігорь Колодій, директор з виробничих операцій Корпорації «Артеріум»: «Всеукраїнський велопробіг «На швидкості життя» - це  ініціатива, яку ми проводимо з ціллю привернути увагу українців до власного здоров’я та проблеми недостатньої фізичної активності. Всесвітня організація охорони здоров’я поставила недостатню фізичну активність на 4 місце серед факторів смертності у всьому світі. Лише  13  %  українців  мають необхідний  фізіологічно  обумовлений  рівень  рухової активності, тоді як в країнах ЄС - 40-60 %. Як наслідок, українці живуть на 12 років менше, ніж сусідні країни. Ми вирішили провести  велопробіг «На швидкості життя», щоб дати приклад того, як можна цікаво та здорово провести час за допомогою велосипеда, покращити здоров’я, не чекаючи, коли воно про себе нагадає. Корпорація «Артеріум» виробляє не тільки недорогі та якісні ліки, а й проводить заходи, які допомагають українцями відчувати себе більш здоровими та щасливими».

Довідка.

Корпорація «Артеріум» - фармацевтична компанія, яка створила потужну виробничу та наукову базу для розробки і впровадження сучасних лікарських засобів, об'єднавши досвід двох видатних українських підприємств:«Київмедпрепарат», найбільшого українського виробника антибактеріальних препаратів, та «Галичфарм», лідера з виробництва препаратів на рослинній основі. Зібравши команду професіоналів, використовуючи передові технології та стандарти якості, «Артеріум» реалізує свою місію  - піклування про здорове, довге та більш продуктивне життя.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ