Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові стартував Ярмарок спорту

Протягом трьох днів кращі спортивні організації знайомитимуть львів’ян зі спортом та активним способом життя. На Ярмарку представлено понад 60 різних видів спорту. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Я хочу подякувати організаторам та усім, хто долучився до проведення цього масштабного спортивного дійства. Тисячі дітей приходять сюди, обирають для себе різні види спорту, закохуються у спорт та стають здоровішими. У здоровому тілі - здоровий дух, я вважаю, що здоров’я та фізичний розвиток, має бути у гармонії, і тут цю гармонію пропонують. Ми повинні розуміти важливість людського здоров’я, якщо ми матимемо здорових українців- у нас буде майбутнє. Тому важливо зберегти та підтримати цей добрий шлях, я бажаю усім дітям знайти для себе той чи інший улюблений вид спорту», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова

«Для мене спорт - це можливість працювати, тому що фізично підготовлена людина може приймати на себе великі психологічні навантаження та здатна ефективно працювати», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Протягом трьох днів на одному майданчику львів’ян зі спортом знайомитимуть кращі спортивні клуби міста. Вони проведуть майстер-класи та показові виступи. Видатні українські спортсмени мотивуватимуть людей до занять спортом та здорового способу життя.

«Хочу привітати мешканців з відкриттям Ярмарку спорту. Мене дуже тішить той факт, що спортивний рух розвивається і Ярмарок спорту теж набирає популярності по всій Україні та вже відбувся у Києві та в Івано-Франківську. Уся спортивна Україна рівняється на Львів і сподіваюсь, що у недалекому майбутньому такі заходи будуть проводитись у кожному місті», - зазначив Сергій Конюшок, український атлет, стронгмен, Чемпіон світу 2012 року.

«Я завжди намагаюсь пояснити батьками - те що діти не займаються спортом, не їхня провина, це вина батьків. Тому негайно беріть за руку ваших дітей, приводьте їх сюди та дайте їм можливість займатись спортом. Не кожен стане чемпіоном, але кожен буде здоровим», - переконаний Роман Вірастюк, український спортсмен,штовхальник ядра, Срібний призер Чемпіонату Європи 1994 року.

«Я радію, що маю можливість знаходитисьна цій дуже важливій спортивній події, хочу подякувати організаторам, тому що ці люди зробили неймовірну роботу і значно полегшили процес вибору спорту для дітей їхніх батьків. Приходьте та вибирайте здоровий спосіб життя», - зазначила Анна Безсонова, українська гімнастка, дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор.

«Вітаю усіх зі святом спорту. Спорт - це життя. Я хочу, щоб це свято стало доброю традицією і відбувалось по всій Україні. Бажаю усім спортсменам тільки перемог, а тим хто завітав на Ярмарок, бажаю знайти свій вид спорту, полюбити його та отримувати задоволення», - зазначила Інна Осипенко-Радомська, українська веслувальниця на байдарках, чемпіонка Олімпійських ігор в Пекіні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ