Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартують Дні індійської культури

20-25 жовтня Львів порине в атмосферу індійської культури. В рамках фестивалю, у Львові стартує Тиждень Індійського кіно, також в різних локаціях міста відбудуться майстер - класи з йоги, львів'ян та гостей міста запрошують у Львівську філармонію відвідати Концерт традиційної індійської музики Пт Кешаб Канті Чоудхарі. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Колорит Індії мовою танців Львову відкриють майстри школи індійського танцю «Сарасваті», Народний колектив східних танців «Шовковий шлях» та Народна студія індійського танцю «Накшатра».

Дні індійської культури уочисто відкриють у Львові 20 жовтня, о 18.00 годині у Будинку Вчених (по вулиці Листопадового Чину, 6). В церемонії відкриття візьме участь Його Екселенція Посол Індії в Україні пан Манодж Кумар Бхарті, Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, Заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Україна та Індія відзначають 25 років дипломатичних відносин. У Львові представники влади та дипломатичного корпусу обговорять перспективи розвитку добрих стосунків між двома країнами в майбутньому.

20 жовтня, о 18.30 год. в будинку Вчених Його Екселенція Посол Індії в Україні Пан Манодж Кумар Бхарті виступить з урочистим словом і привітає львів’ян з відкриттям Днів Індії у Львові. 

20 жовтня, у Львові, о 20.00 год. стартує Тиждень Індійського кіно: у трьох локаціях міста можна переглянути перлини індійського  кінематографу (зокрема в кінотеатрі Планета Кіно «Форум Львів» під Дубом, 3 поверх). 0 20.30 у «Форум Львів» Його Екселенція Посол Індії в Україні Пан Манодж Кумар Бхарті відкриє урочисто Тиждень індійського Кіно у Львові.

На львів'ян чекає вечір в Індійському стилі «Indian party», 20 жовтня, о 22.30 в нічному клубі Малевич. (пр. В. Чорновола, 2).

21 жовтня у Кінотеатрі «Форум «Львів», о 14.00 відбудеться прем'єрний показ індійських стрічок. Тиждень Індійського кіно відкриють Його Екселенція Посол Індії в Україні Пан Манодж Кумар Бхарті.  

В суботу, 21 жовтня, у Львові пройде флешмоб індійських танців і розіграш призів, а також майстер-клас з йоги у «Форум Львів» (Під Дубом 7-Б, 1 поверх).

В неділю, 22 жовтня, о 14.00 у ресторації «Грушевський Cinema Jazz» відбудеться Показ сучасного індійського кіно, а також та Його Екселенція Посол Індії в Україні Пан Манодж Кумар Бхарті проведе Презентацію Індії.

Організатор:  Міжнародне товариство Українсько-Індійської дружби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ