Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створено електронний реєстр волонтерів та громадських організацій

У Львові створено сайт проекту «Львівська мережа волонтерів» (ЛМВ) www.volonter.krotus.org з електронним реєстром волонтерів та громадських організацій, які залучають волонтерів до своєї діяльності. Проект здійснює молодіжна громадська організація «КРОТУС» за підтримки Львівської міської ради, -- повідомляє прес-служба ЛМР.

На сайті «Львівської мережі волонтерів» представлена інформація про історію та зміст волонтерського руху, особливості та сфери волонтерської діяльності, контакти львівських, загальноукраїнських та світових організацій, які займаються питаннями волонтерства.

Основною складовою сайту є реєстр волонтерів та волонтерських організацій Львова, який дозволяє усім бажаючим долучитися до ЛМВ. В свою чергу, організації, зареєстровані у мережі, мають змогу оперативно додати на сайт інформацію про подію чи проект, для реалізації яких потрібна допомога волонтерів, а також розмісти свій запит на постійну волонтерську підтримку. Цю інформацію електронною поштою отримають усі зареєстровані члени «Львівської мережі волонтерів».

За словами розробника реєстру Єгора Каліберди, така технологія організації реєстру дасть змогу налагодити зв’язок організацій, які потребують залучення волонтерів для власних проектів, із активною молоддю, яка бажає долучитися до проведення різноманітних соціальних і культурних заходів у Львові.

В рамках проекту «Львівська мережа волонтерів» у серпні цього року вже було організовано волонтерську підтримку ІІІ Міжнародного фестивалю незалежного кіна «КІНОЛЕВ». Найближчим часом відбудеться навчання зареєстрованих волонтерів ЛМВ, після якого вони за бажанням пройдуть практику, допомагаючи в організації V Міжнародного молодіжного фестивалю аматорського театрального мистецтва «Молодіжне театральне збіговисько ДРАБИНА» і першому фестивалі візуального мистецтва «WIZ-ART Wideo Fest».

МГО «КРОТУС» та відділ громадського партнерства Львівської міської ради закликають усіх активних львів’ян та зацікавлені громадські організації реєструватися у «Львівській мережі волонтерів» на сайті http://volonter.krotus.org .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ