Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові судитимуть анестезіолога, через якого померла 18-річна пацієнтка

Повідомлено про підозру лікарю-анестезіологу, через непрофесійні дії якого під час косметичної операції померла дівчина. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчим поліції повідомлено про підозру одному із лікарів- анестезіологів Львівської міської косметологічної лікарні у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.140 КК України, тобто неналежному виконанні професійних обов’язків медичним працівником, що спричинило смерть неповнолітнього.

У ході розслідування встановлено, що вказаний медик під час проведення  в серпні 2015 року 18- річній дівчині косметичної операції в одній із клінік у м. Львові допустив професійні помилки, що спричинило погіршення стану пацієнтки та  як наслідок її смерті.

Зазначимо, що санкція вказаної статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ