Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові троє невідомих у масках скоїли розбійний напад на цілодобовий пункт продажу «Спортлото»

У Львові троє невідомих у масках скоїли розбійний напад на цілодобовий пункт продажу «Спортлото», - відділ комунікації поліції Львівської області.

Встановлено, що зловмисники викрали з каси близько 40 тисяч гривень.

Сьогодні, 28 серпня, близько 5.40 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Грінченка троє зловмисників скоїли розбійний напад у приміщенні цілодобового пункту продажу національної лотереї «Спортлото».

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці попередньо встановили, що близько 5.30 троє невідомих чоловіків у масках зайшли у приміщення лотереї. Один із зловмисників бризнув з газового балончика у віконечко, де сиділа касирша, 22-річна львів’янка. В той час інший зловмисник вибив ногою двері у касове приміщення, зайшов всередину і забрав з каси близько 40 тисяч гривень.

Правоохоронці встановлюють обставини події та причетних до злочину осіб. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви володієте інформацією, яка може допомогти у розслідуванні, правоохоронці просять зателефонувати на оперативну лінію 102 чи звернутися у найближчий відділ поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ