Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває суд: кооператив «Краєвид» проти Львівської ОДА

У понеділок, 27 лютого, о 14.00 дачний кооператив «Патріот 3» пікетуватиме Львівський апеляційний адміністративний суд (вул.Саксаганського, 13). Про це у коментарі для Гал-інфо повідомила голова Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих Богдана Сірків.

На цей час у суді розглядатимуть апеляційну скаргу Львівської обласної державної адміністрації щодо визнання дій протиправними. У справі позивачем виступає кооператив "Садівниче товариство "Краєвид", відповідачем - Львівська ОДА.

Богдана Сірків пояснила, що у цій земельній справі мова йде про ділянку за Львовом, на якій раніше було розташоване військове містечко.

«Ця земля –  ласий шматок для бізнесменів, тому віддавати її бійцям АТО просто не вигідно», – повідомила Богдана Сірків

Нагадаємо, що свого часу учасники АТО створили дачний кооператив «Патріот 3», вони підшукали земельну ділянку. Далі отримали підтвердження голови Львівської ОДА Олега Синютки про те, що ця земельна ділянка справді вільна. Потім голова ОДА видав розпорядження про розробку детального плану, почали готувати всі необхідні документи.

Однак, садовий кооператив «Краєвид» в судовому порядку скасував рішення голови ОДА.

"На суді (у першій інстанції) ми просили, аби наш дачний кооператив залучили як третю сторону, проте, суддя відмовив", -  розповів голова кооперативу Олег Дудок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ