Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває виставка «Дитячий світ»

З 27 до 30 листопада у Львові у Палаці спорту «Україна» (вул.Мельника, 18) проходитиме спеціалізована виставка-ярмарок «Дитячий світ-2014». На заході, що проводиться у місті вже вп’яте, за сприяння управління молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради, створена експозиція «Територія дитячого дозвілля». Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цього року у виставці братимуть участь понад 60 виробничих і торговельних компаній з різних куточків України, що пропонують широкий асортимент дитячих товарів, серед яких - дитячий одяг та взуття, ігри та іграшки, меблі та супутні товари, канцелярія, товари для творчості, дитяче харчування та ін.

Також за сприяння Львівської міської ради на виставці буде діяти «Територія дитячого дозвілля», де відбуватимуться: нон-стоп презентації мереж гуртків нашого міста; концертна програма від центрів творчості дітей і юнацтва, міського палацу культури ім.Г.Хоткевича; флеш-моб і танцювальні майстер-класи та показ мод; виготовлення національної символіки для передання військовим в АТО; змагання з шахів в рамках Спартакіади серед дитячих клубів Львова; різноманітні майстер-класи для дітей, а також нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Мій казковий Львів».

«Такі заходи для нас - звичайні, адже тут ми маємо можливість представити безкоштовні дитячі гуртки. «Територія дитячого дозвілля» - це прекрасна можливість для дітей міста Львова показати те, що вони вміють і чого навчилися у гуртках», - розповіла Олена Горпинюк , керівник Дитячих клубів Галицького району.

Крім того, в рамках виставки діятиме навчально-розвивальний центр для батьків та дітей, школа майбутніх та молодих мам, а також семінари в рамках ділової програми.

Години роботи виставки: 27 листопада: 12-19 год, 28 листопада: 10-19 год, 29 листопада: 10-18 год, 30 листопада: 10-16 год. Вхід вільний, участь у заходах - безкоштовна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ