Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові у Центрі надання адмінпослуг буде дитяча кімната

Сьогодні, 10 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Порядок перебування дітей у дитячій кімнаті для тимчасового перебування дітей відвідувачів Центру надання адміністративних послуг, депутатів та працівників Львівської міської ради.

Щоб дитина могла відвідувати дитячу кімнату,  батькам або особам супроводу потрібно оформити відповідну заяву.

Наступною умовою є задовільний стан здоров’я, а саме: відсутність застудних і інфекційних захворювань та інших захворювань, які мають протипоказання для відвідування місць загального користування.

Одночасно у кімнаті може бути не більше як 7 дітей терміном до 2 годин. При поверненні дітей батьки пред’являють документ, який посвідчує особу, та копію заяви.

У дитячій кімнаті непередбачені заходи, пов’язані з особистою гігієною: дитина самостійно користується туалетом та миє руки.

Зокрема у Порядку зазначено наступне: послуги, які надаються у дитячій кімнаті, здійснюються на безоплатній основі; до безпосередньої роботи у дитячій кімнаті залучаються фахівці, які мають досвід роботи та відповідну підготовку; фахівці, які супроводжують дітей у дитячій кімнаті, несуть безпосередню відповідальність за безпеку дітей, які перебувають під їх наглядом; у разі травмування дитини або погіршення стану здоров’я медичну допомогу надають працівники Комунальної 1-ї міської поліклініки або Львівської станції швидкої медичної допомоги (тел. 103).

Категорично заборонено у дитячу кімнату приносити із собою їжу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ