Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові урочисто відкрили чемпіонат України з важкої атлетики

У палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18) урочисто відкрили чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. Змагання, які відбуваються за підтримки НОК України у Львівській області (голова відділення Юрій Турянський), зібрав найсильніших атлетів з усіх куточків України. Чемпіонат України триватиме у Львові до неділі, 24 вересня.

Під час урочистого відкриття турніру голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський привітав усіх учасників турніру, додавши, що змагання такого рівня дуже давно не проводились у Львові, а відтак чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок – подія для міста. Також Юрій Турянський високо відзначив роботу обласної федерації важкої атлетики, яку не так давно очолив Василь Дзвінник. Останній в свою чергу не тільки вітав спортсменів з початком змагань, а й деякому з них вручив посвідчення майстрів спорту України. Василь Дзвінник також додав, що чемпіонат України з важкої атлетики для наших атлетів стане відбірним на чемпіонат світу в США, який відбудеться з 28 листопада по 5 грудня.

Окрім урочистого відкриття турніру, відбулась і церемонія нагородження переможців та призерів першого змагального дня у вагових категоріях до 48 кг (жінки), до 53 кг (жінки) та до 56 кг (чоловіки).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ