Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові урочисто відкрили Дні індійської культури

З 20 до 25 жовтня Львів порине в атмосферу індійської культури. Сьогодні в Будинку Вчених відбулось урочисте відкриття Днів індійської культури у Львові, - прес-служба Львівської міської ради.

«Якщо запитати у львів’ян, яку культуру вони відчувають представленою у Львові досить багато і досить часто, а це, починаючи від Днів йоги і зйомки кіно, то, думаю, що Ваша діяльність, пане Посол, мабуть чи не найактивніша, і в цьому персонально є Ваша велика заслуга. Кожного року ми все частіше бачимо заходи, які насправді не просто відкривають країну – вони відкривають людей.  Тому що завжди будь-яка співпраця будується на конкретних людях, на конкретних вчинках, і саме завдяки Вам ми маємо дуже велику активність і дуже велику представленість. І те, що сьогодні і на першому, і на другому поверхах є так багато високодостойних людей, – це дуже вагомий знак великої співпраці попереду. І звичайно, переконаний, що крім культурної співпраці, є багато напрямків в ІТ, які нам потрібно буде розвивати в майбутньому. Сьогодні ми маємо дуже якісного, сильного партнера, і ми вам дуже дякуємо за це і, водночас, запрошуємо до ще активнішої співпраці», - зазначив у вітальному слові заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.  

Нагадаємо, сьогодні о 20.00 год. стартує Тиждень Індійського кіно: у трьох локаціях міста можна переглянути перлини індійського  кінематографу (зокрема в кінотеатрі Планета Кіно «Форум Львів» під Дубом, 3 поверх). О 20.30 у «Форум Львів» Його Екселенція Посол Індії в Україні Пан Манодж Кумар Бхарті відкриє урочисто Тиждень індійського Кіно у Львові. О 22.30 в нічному клубі Малевич. (пр. В. Чорновола, 2) на львів’ян чекає вечір в Індійському стилі «Indian party». 21 жовтня у Кінотеатрі «Форум «Львів» о 14.00 відбудеться прем'єрний показ індійських стрічок. Тиждень Індійського кіно відкриють Його Екселенція Посол Індії в Україні Пан Манодж Кумар Бхарті.  

В суботу, 21 жовтня, у Львові пройде флешмоб індійських танців і розіграш призів, а також майстер-клас з йоги у «Форум Львів» (Під Дубом 7-Б, 1 поверх).

В неділю, 22 жовтня, о 14.00 у ресторації «Грушевський Cinema Jazz» відбудеться Показ сучасного індійського кіно, а також та Його Екселенція Посол Індії в Україні Пан Манодж Кумар Бхарті проведе Презентацію Індії.

Організатор – Міжнародне товариство Українсько-Індійської дружби.

Зазначимо, що в цьому році Україна та Індія відзначають 25 років дипломатичних відносин, і під час заходу представники влади та дипломатичного корпусу обговорять перспективи розвитку добрих стосунків між двома країнами в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ