Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові урочисто відкрили VI українсько-польський «Фестиваль Партнерства»

Сьогодні, 8 вересня, на площі Ринок о 19:30 відбулось урочисте відкриття однієї з найбільших українсько-польських подій – VI Фестивалю Партнерства, який сприяє розвитку культурної співпраці Польщі та України, - прес-служба Львівської міської ради.

На відкритті зі словами до львів’ян та гостей міста виступили Генеральний Консул Республіки Польща у Львові, заступник міського голови Львова з питань розвитку, представники обласної ради, голови польських міст та воєводств.

«Прагну щиросердечно привітати вас на вже VI Фестивалі польсько-українського Партнерства у Львові. Ця подія вже вписалася у львівський календар культурних заходів, це нас дуже тішить і приносить велике задоволення. Найголовнішим приводом для радості є те, що цей Фестиваль організовуємо разом на партнерських основах, за що дякую владі області і міста Львова. Крім цього наша зустріч підтверджує унікальність Львова з польською самоврядовою владою і суспільством польських воєводств і міст. Сьогодні у Львові ми приймаємо представників 8-ми воєводств і 7-ми польських міст. Ця активність чудово відображає важливість контактів з українськими партнерами для польських міст і регіонів. А моїм завданням є те, щоб ці контакти розвивалися і завжди були візиткою польсько-українських відносин», - розповів Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Рафал Вольскі.

«Дуже класно і емоційно бути сьогодні тут, особливо після драйвового концерту польських гуртів. Я хочу побажати лише одного: щоб такий шалений драйв, який щойно був, драйв безпосередності, завжди був у стосунках наших міст і регіонів. Сьогодні разом з нами є міські голови, керівники регіонів. Ми сьогодні всі разом є тут, що свідчить про те, що ми є сильні і що разом ми можемо робити неймовірні і несамовиті речі», - зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ