Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові урочисто відкрився дитячий форум видавців

Сьогодні у Львівському палаці мистецтв відбулося урочисте відкриття Виставки-ярмарку дитячої книги «Форум видавців – дітям», який проходитиме 12-14 квітня в рамках Першого в Україні Міжнародного наукового симпозіуму «Візуалізація образу дитини у літературі».
Участь у відкритті взяли: президент Форуму видавців Олександра Коваль, міський голова Львова Андрій Садовий, його заступник з гуманітарних питань Василь Косів, проректор ЛНУ ім. І.Франка Марія Зубрицька, керівник МО «Дзиґа» Маркіян Іващишин.
«Це перший в історії Львова дитячий форум видавців. Дуже приємно, що Львів дозрів до того, що, крім традиційного вересневого Форуму видавців, відтепер проводиться і дитячий, — зазначила Олександра Коваль. — Діти повинні читати, і це суспільство повинно сприймати як аксіому. Але дуже важливо, щоб діти читали хороші і якісні книги, це приготує їх до професійного життя».
«Мені, як батькові трьох дітей, дуже важливо, що у Львові проводиться такий Форум. Я читаю своїм дітям казки. Дуже важливо, щоб ця казка була якісною, доброю, бо вона закладає фундамент для подальшого життя, — розповів міський голова Андрій Садовий. — Форум – це візитівка Львова. Всі починання організаторів Форуму я буду підтримувати – це принципова для мене річ».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ