Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові усі діти бійців АТО потрапили в садочки, - Довганик

Пільгові категорії дітей, у тому числі діти учасників АТО, зараховані до дошкільних навчальних закладів у першу чергу. Про це сьогодні, 22 червня, під час прес-конференції повідомила в. о. начальника управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, передає кореспондент Гал-інфо.

«Щодо пільгових категорій, то такі діти зараховувалися першочергово. На жаль, ми не дотримувалися принципу, що тільки 4% від загальної кількості дітей – пільговики, діти учасників АТО. Були зараховані всі у тій кількості, у якій вони були зареєстровані у певні дошкільні навчальні заклади. В одному ДНЗ могла бути одна особа, в іншому – 6-8 осіб. Але дітей учасників АТО ми зараховували першочергово», - заявила Зоряна Довганик.

Вона зазначила, що на сьогоднішній день усі батьки міста Львова, діти яких можуть бути зарахованими до дошкільних навчальних закладів, отримали повідомлення про те, що потрібно принести документи до ДНЗ.

«Звичайно, що не всі батьки, які бажали віддати дітей до ДНЗ з 1 вересня, отримали такі повідомлення. Як ми інформували раніше, 10,8 тис дітей перебуває на черзі з метою зарахування до ДНЗ. Лише в межах 7 тис. дітей зможуть потрапити до садочка. У нас на базі сотні місць виховується 167 дітей. Садочки переповнені, але разом із тим є недостатня кількість місць», - сказала Зоряна Довганик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ