Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові венерологи зберегли свої приміщення на вул. Замарстинівській

Приміщення Львівського шкірно-венерологічного диспансеру №2, що на вулиці Замарстинівській, 83 та 81 у м. Львові, залишаться для потреб мешканців, зокрема, там залишаться поліклінічне відділення та лабораторія. Таке рішення прийняли на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради. Засідання відбулось 23 вересня. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

«Ми зберігаємо це приміщення за Львівським обласним комунальним шкірно-венерологічним диспансером  на вул. Коновальця і після їх об’єднання в одну установу, воно залишається функціонувати. За медичною допомогою можна буде звертатися у поліклініку, а в лабораторії робити аналізи», - зауважив голова комісії  Михайло Гичка.

(Додамо, що раніше йшлося про те, що названі приміщення мали дістатися Львівській обласній лікарні відновного лікування).  

Окрім того, депутати подали кандидатуру Михайла Гички до складу конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора КЗ ЛОР «Львівський геріатричний пансіонат» та КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», а також кандидатуру Михайла Нискогуза - до складу комісії з визнання бійців-добровольців АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ