Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться акція на підтримку ВІЛ-інфікованих

1 грудня Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з ЛМГО центр «ДОРОГА» та БФ «Салюс», за підтримки спорткомплексу «Олімпік», футбольного клубу ФК «Львів» та аквапарку «Пляж» організовує проведення акції до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час заходу проходитиме конкурс листівок тематики антиСНІД, піша хода та футбольний турнір серед громадських організацій міста Львова та Львівської області.

Також волонтери Львівського обласного центру СССДМ з червоною стрічкою, яка є символом солідарності з ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД, розповсюджуватимуть інформаційні листівки та буклети на дану тематику.

Метою акції є привернення уваги громадськості до шляхів поширення ВІЛ/СНІДу та толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних осіб.

Довідка:

Станом на 1.10 2010р. на диспансерському обліку Львівського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом перебуває 1772 ВІЛ-позитивні особи, з них 193 дитини, народжені від ВІЛ-інфікованих матерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ