Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться благодійний аукціон #КучинськийОдужуй

У суботу, 21 січня, о 17.00 міжнародна молодіжна організація УМСА –Львів запрошує на офіційну презентацію організації та її діяльності у Львові, а також відкриття мистецького простору «Арка» (в англійській версії – ARC (Artists research center) за адресою вул. Наливайка, 12, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Задум мистецького коворкінгу «Арка», який УМСА-Львів почала втілювати влітку 2016 спільно з данськими партнерами УМСА-Орхус, має на меті об'єднати митців для впровадження якісних творчих програм, скерованих на розвиток, навчання та розкриття таланту у дітей та дорослих. Простір запропонував спектр освітніх програм у сфері музики, театру, танцю, спорту та образотворчого мистецтва. На презентації простору «Арка» данські партнери представлять своє бачення його розвитку, розкажуть про роботу УМСА в Данії та Орхусі зокрема, а також про можливості спільних дій та волонтерських обмінів»,- зазначили організатори.

На відкритті організації творча галерея зустріне виставкою картин відомих художників, об’єднаних назвою КучинськийОдужуй (це благочинний аукціон на підтримку художнього керівника театру ім. Леся Курбаса - Володимира Кучинського, який бореться із тяжкою недугою). Виставка вже експонувалась у Львові в листопаді 2016 року, потім переїхала до Києва (Дім «Майстер-клас») і тепер знову повернулась до Львова.

Довідка

УМСА у Львові є членом європейської організації YMCA та частиною світового альянсу YMCA (http://www.ymca.int). Від часу започаткування у Лондоні в 1844 році, до її структур у світі вже приєдналося 58 мільйонів людей із 119 країн.  Головна мета організації - фізичний, розумовий та духовний розвиток молоді за принципом рівних можливостей та соціальної справедливості.

Зважаючи на потреби молодіжного середовища Львова, УМСА зосередила свою роботу за кількома пріоритетами:

розвивати потенціал молоді через неформальну освіту та соціальні програми, з особливою увагою до соціально вразливих категорій;

просувати молодіжне підприємництво;

створювати локальні, регіональні та міжнародна партнерства задля обмінів та волонтерства;

надавати підтримку та втілювати ініціативи людей, що потерпіли від війни на сході України чи анексії Криму (ветерани, волонтери та внутрішні переселенці).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ