Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться чемпіонат України з важкої атлетики

Львівщина вперше за багато років прийматиме чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок.

Впродовж 18-24 вересня 2017 року в манежі львівського Палацу спорту «Україна» (вул. Андрія Мельника, 18) відбудеться чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок за участю понад 350 спортсменів. Збірна Львівщини виступатиме у складі 31 атлета (12 жінок та 19 чоловіків) на чолі з найтитулованішим важкоатлетом Львівщини, учасником Ігор трьох Олімпіад Ігорем Шимечком.

Керівництво організацією і проведенням змагань здійснюється федерацією важкої атлетики України під егідою Міністерства молоді та спорту України та активної підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації та федерації важкої атлетики Львівської області.

Урочиста церемонія відкриття змагань відбудеться в центральній частині обласного центру Львівщини - на площі біля пам'ятника Тарасові Шевченку 20 вересня о 18 годині.

Змагання кращих важкоатлетів національного рівня у різних вагових категоріях відбуватимуться щоденно 20-23.09. з 10 до 19 години, а в останній змагальний день 24.09 з 10 до 13 години.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ