Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Екологічний форум

Наступного тижня у четвер, 27 квітня, у Львові відбудеться Екологічний форум. У конференц-залі готелю «Дністер» (вул. Матейка, 6) зберуться фахівці, представники влади та громадськості, щоб обговорити та обмінятись думками щодо системного поводження з ТПВ. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ключовими темами заходу будуть: «ТПВ в Україні: як сміття стає ресурсом?» та «Шлях Львова: яку модель обирає Львів?». Серед гостей Форуму Даніель Аспліф, розробник Національної стратегії поводження з відходами, консультант GIZ, Шефкі Аджунер, Голова представництва ЄБРР в Україні, Арно де Ружі, директор EGIS Україна.

«Зважаючи на важливість вирішення екологічних проблем міста, нашим першочерговим завданням є заснування платформи для обговорення системного поводження з ТПВ, а також впровадження у Львові та загалом в Україні провідних європейських екологічних технологій.

Форум стане унікальним заходом в Україні, що збере міжнародних та місцевих експертів, представників міжнародних екологічних організацій, державної влади та органів місцевого самоврядування з метою напрацювання ефективних рішень, які б дозволили місту залишатися безпечним для проживання та бути привабливим для туристів», - зауважив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ