Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться ХХІ традиційний всеукраїнський турнір з дзюдо

Цими вихідними, 29-30 жовтня, відбудеться ХХІ традиційний всеукраїнський турнір з дзюдо «LVIV JUDO OPEN 2016», повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

За попередніми заявками, участь у цьогорічному турнірі підтвердили 750 спортсменів різних вікових груп з 18 областей України (46 команд), з поміж яких також є представники Донецької та Луганської областей. Вперше участь у змагання візьмуть представники збірних команд Польщі та Білорусі.

Особлива увага на «LVIV JUDO OPEN» приділяється змаганням в дитячих категоріях, адже турбота про прийдешнє покоління і заохочення любові до спорту і здорового способу життя в дітях є однією з провідних місій новітнього українського суспільства. Тому цього року спортсменам-учасникам  молодших вікових груп будуть вручені пам’ятні відзнаки та цінні нагороди.

Інформація про змагання публікується на офіційних веб-порталах державних органів влади (Мінмолодьспорту України, Національного олімпійського комітету України, Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної ради, Львівської міської ради та ін.), а також більше сорока спортивних, молодіжних та соціальних інтернет-ресурсах загальнодержавного та регіонального рівня. Телевізійні сюжети про змагання транслюються в ефірі ключових місцевих телеканалів.

Вартий уваги той факт, що цьогоріч за перебігом турніру можна буде слідкувати з будь-якого куточка земної кулі, оскільки його трансляція відбуватиметься в режимі он-лайн.

Організаторами ХХІ відкритого всеукраїнського турніру з дзюдо «LVIV JUDO OPEN 2016» виступають: управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації і дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву  «Богатир», за підтримки відділення національного олімпійського комітету України у Львівській області, видавництва «Світ Дитини», ФСТ «Динамо», ТзОВ "АРІЯ МОТОРС".

Вже традиційно генеральним партнером турніру виступає – ТМ «Лімо» та МГО «СОК «Лідер-Львів».

Роботу суддівського корпусу змагань очолять: Заслужений тренер України, суддя національної категорії, головний арбітр змагань – Олександр Бавшин (м. Львів) та старший тренер збірної команди Львівської області, суддя національної категорії, головний секретар змагань – Тетяна Гарвилова (м. Львів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ