Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться ІI Міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу»

31 березня о 10.00 у залі Королівської Трапезної Львівського історичного музею (Італійський дворик, площа Ринок, 6) відбудеться II Mіжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу». Цьогоріч тематичним напрямком Конференції є «Культура філантропії та соціальна відповідальність бізнесу», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Програма Конференції на сайті ЛТПП.

«Сьогодні бізнес-середовище частіше акцентує увагу на таких категоріях власного розвитку, як «етика бізнесу», «моральні стандарти у праці», «захист людської гідності та прав людини» та ін. Відомі бренди та компанії констатують факт, що із зростанням духовних цінностей працівників пропорційно зростають прибутки. У цьому процесі важливим є формування і сімейних, національних, духовних, бізнесових цінностей, які водночас є наслідком культурно-етичних традицій українських підприємців.

Соціальна відповідальність бізнесу (СВБ) може бути чимось більшим, ніж додаткові витрати, обов’язки чи добрі вчинки – вона може бути джерелом шансів, інновацій та конкурентної переваги. Компанії, урядові та громадські організації повинні почати думати філантропічною категорією «інтеграції фірми з суспільством». Це непросто, адже потрібно приймати рішення, брати на себе відповідальність, бути лідером, реалізовувати себе і водночас приносити користь оточенню, враховуючи інтереси людей. Майбутнє – за проактивними і сильними особистостями, які виносять відповідальність за межі свого «Я», - зазначають організатори.

Мета конференції: формування концепції подальшої соціальної відповідальності в регіоні та країні загалом у спектрі культури філантропії.

Основні завдання Конференції:

об’єднання широкого кола керівників бізнесу, представників органів влади та контролю, громадських організацій та асоціацій, вітчизняних та іноземних експертів задля пошуку партнерів, обміну досвідом, напрацюваннями та перспективними задумами на майбутнє;

генерування нових ідей та планів щодо ефективного включення соціальних питань до фундаментальних дій та бізнес-стратегій;

міжрелігійні нариси розуміння філантропії та СВБ.

Організатори заходу: Львівська торгово-промислова палата спільно з Центром міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас» за підтримки Німецько-українського партнерського проекту у сфері бізнесу, Львівської облдержадміністрації, Українського Форуму Благодійників. Під патронатом Львівської міської ради. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ