Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові відбудеться інформаційна зустріч «Функціональна децентралізація в Україні»

У рамках виконання Проекту ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні» 30 червня 2015 року, о 9.15 годині у Львові (проспект В. Чорновола, 7; готель «Львів») відбудеться інформаційна зустріч «Функціональна децентралізація в Україні».

Концепція заходу: регіональна інформаційна зустріч «Функціональна децентралізація в Україні» призначена для обміну думками з аудиторією, щодо актуальних питань процесів реформування місцевого самоврядування та децентралізації в Україні, для обговорення найактуальніших питань, щодо майбутнього законодавчого врегулювання адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування.

Захід буде розпочато у форматі «Відкритий мікрофон», в рамках якого передбачається висвітлення учасниками інформаційної зустрічі думок і бачень реформи місцевого самоврядування в Україні та роль громади і громадян в процесі децентралізації влади в Україні.

Під час панельної дискусії експертами коротко будуть презентовані основні засади, принципи, що лягли в основу законопроектів щодо реформування місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою та децентралізації влади. Разом з експертами, учасники спробують дійти до витоків нагальних проблем громад та згенерувати рішення, що дозволять країні та регіону стати на шлях реформування влади вже сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ