Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться комп’ютерний фестиваль „DE:CODED”

„З 4-го до 6 травня у Палаці мистецтв відбудеться комп’ютерний фестиваль „DE:CODED”, організатором якого є Львівський осередок міжнародної студентської організації BEST (Рада студентів технічних університетів Європи)”, – про це „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Фестиваль проводиться за підтримки Львівської міської ради. Як повідомив, Олександр Явлінський, координатор проекту, під час фестивалю буде створена локальна мережа для 250 комп’ютерів та необмеженим доступом до мережі Інтернет протягом трьох днів.
Метою фестивалю є створення платформи для людей відкритих, переповнених креативними ідеями і готових втілювати свої проекти у життя, а також розвивати потенціал молодих ІТ-спеціалістів шляхом залучення молоді у сферу інформаційних технологій.
„Впродовж фестивалю відбуватиметься конкурсна програма з різноманітними змаганнями професійного та розважального характеру. Розважальна програма включатиме веселі конкурси, музичний супровід львівськими DJ-ями, трансляції подій з головного залу, ігрові симулятори. Також будуть проводитись чисельні виставки новинок у сфері інформаційних технологій”, – розповідає Олександр Явлінський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ