Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові відбудеться круглий стіл на підтримку людей з ВІЛ

30 листопада о 13:00 у приміщенніПрес-клубу (пр. Т.Шевченка, 11) відбудеться круглий стіл «Разом за Життя!», присвячений всесвітньому дню солідарності з ВІЛ позитивними людьми та боротьбі зі СНІДом, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Захід проводиться в рамках проекту «Підвищення ролі громадянського суспільства: від патерналізму до активної участі», який фінансується Європейським Союзом. Проект покликаний сприяти ефективній боротьбі з епідемією ВІЛ/СНІДу та залученню представників уразливих груп населення до процесу прийняття рішень на національному та місцевому рівнях. Проект виконується у співпраці з Державною службою України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань.

«Світ змінився, і, на жаль, у ньому присутні такі захворювання, як ВІЛ та СНІД, Львівська область знаходиться на порозі епідемії та поширення епідемії ВІЛ /СНІДу. Лише об’єднавши зусилля неурядових громадських організацій та держави, ми можемо подолати поширення захворюваності населення та допомогти людям, яких торкнулася епідемія ВІЛ /СНІДу у Львівському регіоні», - каже Дмитро Тигач, голова правління Львівського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ