Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться літературно-мистецький фестиваль „наЛІТ”

12-13-го травня у Львові відбудеться літературно-мистецький фестиваль „наЛІТ”. Ідея фестивалю полягає в поєднанні різних видів мистецтва на літературному ґрунті. Такий синтез полегшує сприйняття літературних, зокрема, поетичних творів та робить їх більш цікавими та доступними для широкого кола читачів-слухачів-глядачів. Про це „Гал-іnfо” повідомили організатори фестивалю.
 Вперше фестиваль «наЛІТ» було проведено 29 вересня – 1 жовтня 2006 року в рамках святкування 750-ї річниця міста Львова на території музею модерного мистецтва, що знаходиться на вулиці Валовій. Фестиваль об’єднав у собі молодих митців та літераторів з усіх куточків України (Києва, Львова, Вінниці, Житомира, Сімферополя, Ужгорода, Луганська, Чернівців, Харкова, Миколаєва) та з-за кордону (Білорусі та Польщі).
Результати відбору цьогорічних конкурсантів будуть відомі 25 квітня. Організаторами дійства є літературно-мистецьке видання “ТРИ” за підтримки українського музею модерного мистецтва та Молодіжної театральної організації “Драбина”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ