Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Міжнародний Інженерний Ярмарок Кар’єри

26-27 листопада у Національному університеті «Львівська політехнікавідбудеться Міжнародний Інженерний Ярмарок Кар’єри. Організатором є неприбуткова міжнародна студентська організація BEST Lviv.

Проводячи цей Ярмарок організатори створюють середовище для спілкування студентів з представниками компаній-учасниць та мають на меті покращити рівень поінформованості студентів щодо існуючих вакансій та потреб ринку праці. Компанії також проводять безкоштовні презентації, семінари та майстер-класи, на які можна потрапити за бажанням. Новинкою другого Інженерного Ярмарку Кар’єри є те, що в його рамках вперше буде проводитись Круглий стіл, метою якого є створення відкритого діалогу між студентами та представниками компаній. Саме на Круглому столі будуть обговорені найважливіші проблеми та поставлені питання, які є актуальними для сучасного випускника Вищого навчального закладу. Кожен бажаючий студент зможе прийняти у ньому участь .

«Організовуючи Інженерний Ярмарок Кар’єри, студенти виступають посередником між Студентами-Компаніями-Університетами, створюючи платформу для знаходження компромісу та надання студентам унікальної можливості для розвитку свого потенціалу. Близько 35 тисяч львівських студентів здобувають технічну освіту, однак після закінчення навчального закладу постає гостре питання працевлаштування за спеціальністю», - повідомила прес-секретар Ярмарку кар’єри Аліна Шевченко.

Організатори залучились підтримкою всесвітньо відомих компаній як Continental та Schlumberger. Згідно результатів соціологічного опитування серед компаній, за 10 бальною шкалою, подія отримала середню оцінку в 8,5 балів, що показує високий рівень проведення вперше у Львові події такого формату.
Про це повідомляє прес-службі Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ