Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться міжнародний турнір з футболу – Меморіал Лева Броварського

Наприкінці серпня львівські «Карпати» проведуть турнір для випускних класів за участю п’яти команди. Окрім 17-річних гравців клубної школи та Академії, змагатимуться їхні однолітки із донецького «Шахтаря», варшавської «Легії» та чеського «Банніка».

Матчі пройдуть на полях комплексу «Україна», а також у Дублянах. Самі змагання триватимуть п’ять днів. За словами організаторів, головна мета – якісна підготовка до нового сезону в чемпіонаті ДЮФЛ та перевірка власних сил на фоні хорошого суперника. Стартує турнір 20 серпня.

«Завжди потрібно з чогось почати, щоб отримати результат. Ми вирішили відновити уже трохи забутий меморіал легенди клубу Лева Броварського «Кубок Карпат» і запросили на нього три досить сильні команди. Це надзвичайно важливий стратегічний турнір для випускного класу, де ми хочемо побачити реальний рівень наших команд. Наступного року хочемо запросити команди із Німеччини, Словаччини та Угорщини, які вже дали попередню згоду. Також ведемо переговори із низкою англійських та італійських клубів» – розповів спортивний директор ФК «Карпати» Сергій Зайцев.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ