Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться міжнародний турнір з художньої гімнастики «Шуварочка-2017»

Цієї суботи та неділі, 10-11 червня, Львів прийматиме щорічний, вже 14-й за ліком, міжнародний дитячий турнір з художньої гімнастики «Шуварочка».

Змагання традиційно проходитимуть у виставковому центрі «Шувар-Експо» за адресою вул. Хуторівка, 4Б, повідомляє сайт міської ради. 

Засновницею турніру та головним суддею змагань є  Ірина Староста – львівський тренер з художньої гімнастики. Змагання проводяться ще з 2003 року саме з її ініціативи та під патронатом Романа Федишина, засновника групи компаній «Шувар».

Крім ТзОВ «Шувар», проведенню турніру також сприяють директор НВК «Школа-ліцей «Оріяна» Юрій Сватко та директор дитячого центру туризму, спорту та екскурсій Микола Кушнір.

Турнір з чотирнадцятирічною історією давно користується популярністю у світі художньої гімнастики. У цьогорічній «Шуварочці» візьмуть участь 16 команд. З українських шкіл будуть представниці Львова, Одеси, Дніпра, Чернівців, Чернігова, Білої Церкви, Рівного, Ужгорода тощо. Завітають до Львова і закордонні грації – з польських міст Катовіце та Лодзя.

Учасниці поділені на одинадцять вікових категорій: у наймолодшій змагатимуться дітки чотирьох-п’яти років (2012 р.н.), у найстаршій - досвідчені майстри спорту 2001 р.н. та старші. У кожній віковій групі визначать чемпіонку та призерок.

Відповідно до класифікаційної програми Федерації гімнастики України, кожна вікова група  демонструватиме майстерність у певних видах програми. Будуть представлені як вправи без предмета, так і з предметами - скакалкою, обручем, м’ячем, булавами, стрічкою.

Організатори «Шуварочки» запрошують глядачів подивитися  найграційніший вид спорту у всій його красі та багатогранності. Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ