Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться міжнародний турнір з вільної боротьби

У Львові відбудеться щорічний міжнародний турнір з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу , чемпіона світу і Європи серед юніорів та володаря Кубку світу Ігоря Первачука.

24-25 березня в легкоатлетичному манежі «Велотрек СКА» (вул. Клепарівська, 39 а) відбудеться п’ятий традиційний міжнародний турнір з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу, чемпіона Світу і Європи серед юніорів та володаря Кубку світу Ігоря Первачука, який цього року стане офіційним відбором на чемпіонат Європи, який відбудеться у Белграді  з 19 по 21 травня 2017 р. серед молодших юнаків 2002-2004 р.н.

У змаганнях візьмуть участь молодші юнаки та дівчата 2002-2004 р.н. з усієї України та ближнього зарубіжжя (Молдова, Білорусь, Польща та Словакія)

Метою проведення даного турніру є популяризація та подальший розвиток вільної боротьби, відбір здібних молодих спортсменів на участь у чемпіонаті Європи, а також вшанування пам’яті видатного львівського борця Ігора Первачука– зазначив організатор змагань, віце-президент Львівської обласної асоціація спортивної боротьби України Віктор Первачук.

Початок змагань в 9.00, вхід - вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ