Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться найбільша в Україні конференція, присвячена технологіям Google

9-­10 вересня у Львові відбудеться ювілейна, п’ята найбільша подія, пов’язана з технологіями Google в Україні ­ GDG DevFestUkraine. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Минулого року конференцію відвідали понад 500 учасників та 30 спікерів. Географія спікерів осягнула не тільки європейські країни, а навіть Бразилію, а концентрація Google Develope rExpert’ів досягнула рекордних показників, особливо  враховуючи той факт, що в 2015 році одразу 3 українських розробників доєднались до спільноти.

Цього року організатори обіцяють ще більше ІТ спеціалістів з різних країн, а також з таких міжнародних корпорацій, якGoogle, Intel, Shipito та ін. Конференція відбуватиметься у 3 тематичні потоки: Android, Web та Cloud. Також діятиме розширена  зона  воркшопів,  де  відвідувачі  зможуть  на  практиці  перейняти досвід найкращих програмістів у сфері Google­технологій.

За словами організаторів, GDG  DevFestUkraine ­  це  унікальна можливість  зустрітись,  вільно  поспілкуватись  та відірватись на повну  з ІТ­гіками  з різних  куточків  країни  та  світу. Як і минулих років ­  тільки технічний хардкор, без зайвих маркетингових перфомансів.

Відео із конференції 2015  року можна переглянути за посиланням http://bit.ly/25AgQdd. Детальніше про подію: https://devfest.gdg.org.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ