Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відбудеться один із найбільших у Східній Європі агрофорумів

Упродовж 27–29 квітня у Львові, на території аеропорту "Львів", відбудеться Міжнародний форум з підтримки фермерства "АГРОПОРТ Захід Львів 2017". Він зорієнтований на розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору, а також промоцію виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Львівської області, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Головне завдання цьогорічного форуму – інформаційна підтримка виробників, розширення ринків збуту, налагодження міжнародних відносин, формування сучасних стандартів якості, які відповідатимуть вимогам ЄС", - розповіда директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз.

За її словами, у межах Міжнародного форуму відбудуться пленарні засідання, дискусії на актуальні теми з питань інвестиційної привабливості та подальшого співробітництва з міжнародними партнерами.

У перший день заходу зокрема, відбудеться Стратегічний форум "Інвестиційний клімат українського АПК", під час якого обговорюватимуть ефективність залучення фінансування в сільське господарство та харчову промисловість Львівської області. А також можливості використання світового досвіду впровадження проектів міжнародної технічної допомоги для всіх аграріїв України.

Другий день форуму присвятять глобальним змінам клімату та організації адаптивних заходів в сільському господарстві Західної України.

Також у межах форуму представлять кращі об'єкти туризму Львівщини. А родзинкою заходу стане Церемонія нагородження відкритою премією AGROPORT AWARDS, під час якої відзначать найкращих сільськогосподарським виробників та виробників харчової промисловості області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ