Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться презентація музичного альбому «Друже гітаро» Євгена Лещенка

У суботу, 5 листопада, о 18:00 на Камерній сцені Львівської обласної філармонії відбудеться концерт автора та виконавця Євгена Лещенка та презентація музичного альбому «Друже, гітаро». У концерті також бере участь юний скрипаль, учень 2 класу Львівської дитячої музичної школи-інтернату ім. С. Крушельницької Сава Лещенко. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Євгеній Лещенко, випускник Санкт-Петербурзької державної консерваторії ім. Миколи Римського-Корсакова, лауреат конкурсу вокалістів «Весна романсу 2006» (Санкт-Петербург); лауреат фестивалю авторської пісні «Червона калина 2015»; нащадок відомого співака, виконавця романсів і пісень Петра Лещенка.

Євгеній Лещенко з юнацтва займався музикою, співав в церковному хорі. У 1994 р. вступив в Самарське музичне училище Д. Г. Шаталова. Навчаючись на першому курсі училища, працював у Волзькому народному хорі ім. Милославова. Навчаючись на II курсі училища став солістом оперети Самарського академічного театру опери і балету. Закінчивши два курси музичного училища, вступив на вокальний факультет в Санкт-Петербурзьку державну консерваторію ім. Миколи Римського-Корсакова.

Євгеній Лещенко гастролював у Німеччині, Італії, Франції, Фінляндії, Данії, брав участь у європейських фестивалях.

У 2015 р. переїхав в Україну. Нині мешкає у Львові, веде активну концертну діяльність в Україні та за її межами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ