Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться Свято сиру та вина

Поціновувачі сирів та вин знову зустрінуться 23-25 жовтня у Львівському палаці мистецтв на найбільшому гастрономічному фестивалі осені в Україні – Святі сиру і вина. Традиційно в рамках Свята відбудуться презентації продукції від найвідоміших сирних та винних торгових марок України, органічних продуктів від виробників із регіонів Західної України, а також проведуть професійні дегустації від кращих сомельє країни. Повідомила прес-служба ЛМР.

Традиційно Свято розпочнеться відкриттям Великої давильні винограду. Організатори заходу запросять відомих львів’ян почавити тонну винограду ногами, щоб наступного року виготовити з нього фестивальне вино.

Невід’ємною частиною проведення кожного Свята є Ярмарок сиру та вина, ярмарок фермерських продуктів, дегустації від провідних винних брендів, а також відзначення Дня Сирника, коли усіх гостей пригощають традиційним львівським десертом.

Цікавою і насиченою є програма і для дітей. Маленьким гостям запропонують захоплюючі атракції, майстер-класи з виготовлення сирних коників та інші забави. До того ж працюватиме святкова пошта «Зі Львова з любов’ю», за допомогою якої можна відправити Art-листівки та поділитися враженнями із близькими.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ