Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться турнір на призи Андрія Котельника

У Львові протягом 30 листопада – 4 грудня триватимуть представницькі спортивні змагання – ХІV відкритий всеукраїнський турнір з боксу серед молоді на призи Заслуженого майстра спорту Андрія Котельника. Участь у турнірі візьмуть найперспективніші молоді боксери – представники збірних команд 12 областей України та міста Києва. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

За її словами, загалом свою боксерську майстерність на рингу демонструватимуть понад 120 спортсменів віком 16-17 років. Команда Львівської області налічуватиме 30 боксерів. За результатами змагань сформують склад збірної команди Львівщини на участь в чемпіонаті України, який відбудеться 19-25 грудня 2016 року у м. Харкові.

Урочиста церемонія відкриття відбудеться у четвер, 1 грудня, о 17:00 за участю представників обласної влади, керівництва федерації боксу України та Львівської області, партнерів турніру, відомих тренерів з боксу та уславлених спортсменів, серед яких 6-разовий чемпіон світу з боксу за версією WBO Сергій Дзиндзирук та Андрій Котельник – призер Ігор Олімпіади в Сіднеї, багаторазовий чемпіон України з боксу, переможець першості Європи.

Фінальні поєдинки боксерів розпочнуться 4 грудня об 11:00.

Вхід для охочих підтримати молодих українських боксерів вільний.

Зазначимо, змагання розпочнуться на базі боксерської школи А. Котельника в ТВК "Південний" (м. Львів, вул. Щирецька, 36) за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ