Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться українсько-бельгійський семінар, під час якого обговорять підготовку до Євро-2012

Днями відбулася зустріч президента ФФУ з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Бельгії в Україні. Григорій Суркіс і Марк Вінк обговорили широке коло питань підготовки українських міст-кандидатів до Євро-2012, – повідомила прес-служба ФФУ

 

Серед іншого співрозмовники детально зупинилися на організаційних моментах міжнародного семінару, який планується провести 5 жовтня у Львові. Його буде приурочено до візиту делегації бельгійських підприємців на чолі з міністром економіки Бельгії Вінсентом Ван Квікенборном. У рамках цього форуму столицю Галичини також відвідає сенатор Ален Куртуа, Генеральний директор Голандсько-Бельгійскої заявки на Кубок Світу 2018.

 

Під час тривалої зацікавленої розмови пан Марк Вінк акцентував увагу на всебічній підтримці та практичній допомозі з боку своєї країни щодо реалізації активних кроків ФФУ, уряду спільно з приймаючими містами на шляху до Євро-2012. Григорій Суркіс, у свою чергу, високо оцінив рівень співробітництва між обома сторонами у площині обміну досвідом стосовно питань безпеки, організації та проведення масштабних міжнародних заходів. Він, зокрема, підкреслив важливість і необхідність продовження змістовних українсько-бельгійських контактів у сфері підприємництва з метою налагодження тісної співпраці між спортом та бізнесом.

 

Президент Федерації футболу України подякував Посла Бельгії за його особистий внесок у послідовне зміцнення двосторонніх стосунків між дружніми державами. Він  висловив упевненість у тому, що черговий спільний семінар стане ще одним ефективним засобом у справі формування позитивного іміджу України як господарки  УЄФА  Євро-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ