Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудуться міжнародні змагання зі стрільби з лука «Олімпійські Надії»

4-8 травня 2017 року на базі Львівської СДЮШОР «Електрон» (вул. Грабовського, 11) відбудуться традиційні, вже двадцяті за ліком, міжнародні змагання зі стрільби з лука «Олімпійські надії», які цьогоріч проводяться під патронатом Національного Олімпійського Комітету України та внесені до програми заходів з нагоди святкування Дня Львова.

Цей спортивний захід проводиться Міністерством молоді та спорту України під патронатом НОК України за вагомого сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, Федерації стрільби з лука України, Львівської обласної організації ФСТ «Україна», відділення НОК України у Львівській області та Львівської обласної федерації стрільби з лука.

Цьогоріч для участі у змаганнях очікується понад 200 юних лучників, що представлятимуть збірні команди 10 областей України, м.Київ та збірну команду Республіки Білорусь.

«Олімпійські надії» є одним зі змагань у національному сезоні 2017 року зі стрільби з лука, який включено в систему рейтингової оцінки виступів спортсменів-юніорів та кадетів для подальшого формування персонального складу молодіжної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях 2017 року.

Змагання відбудуться серед лучників двох вікових категорій:

-         юніори 1997 р.н. та молодші;

-         кадети 2000 р.н. та молодші.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 5 травня 2017 року о 13 30 год.(вул. Грабовського, 11).

Початок змагань 5 травня о 9:30.

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ