Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулася зустріч агенції з розміщення вболівальників УЄФА ЄВРО 2012™ із готелярами

Сьогодні, 8 листопада, відбулася перша офіційна зустріч львівських готелярів та власників інших засобів розміщення із офіційною Агенцією з розміщення вболівальників УЄФА ЄВРО 2012™. Про це повідомила координатор проекту Агенції з розміщення вболівальників ЄВРО 2012 у місті Львові Маріанна Палій.

«Забезпечити кожному вболівальнику, який завітає до Львова на Чемпіонат Європи з футболу 2012™, відчуття щирої гостинності та бажання неодноразового повернення впродовж багатьох років після завершення турніру – це першочергове завдання нашої компанії. Туристи очікуватимуть на різноманітні пропозиції щодо засобів розміщення - від найвищої категорії до більш бюджетного варіанту розміщення – наприклад, ліжко та зручності загального користування», - повідомила Маріанна Палій.

Вона також додала: «Ми розуміємо, що відсутність сучасних систем бронювання та інформації в Інтернеті про значну кількість засобів розміщення ускладнить процес надання послуг для їх власників».

Агенція планує створення веб-сайту з розміщення вболівальників, який відповідатиме усім потребам туристів щодо можливостей бронювання під час планування візиту до України під час події (проведення турніру) УЄФА ЄВРО 2012™. Це буде інформаційний ресурс, який міститиме пропозиції щодо проживання в усіх приймаючих містах та надасть можливість бронювати, сплачувати за проживання та додаткові послуги через мережу агенцій TUI Travel PLC у всій Європі.

«Веб-сайт буде презентовано англійською та українською мовами. Ми пропонуємо готелярам та власникам інших засобів розміщення розпочати співпрацю в рамках зазначеного проекту», – розповіла координатор проекту у місті Львові Маріанна Палій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ