Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбулося показове тренування зі спідмінтону

З 8 до 10 вересня у Львові відбудеться Ярмарок спорту, де серед більш, ніж 40 традиційних видів спорту будуть представлені також і сучасні. Спідмінтон- це молодий вид спорту, що виник у 2001 році. Він увібрав усі кращі сторони бадмінтону, тенісу та сквошу, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Місцем для гри у швидкісний бадмінтон може бути будь-яка відкрита площа - парк, спортзал, закриті чи відкриті тенісні корти, ангари.

Динамічність, а також доступність гри, дуже швидко захоплює молодь. Оволодіти основами гри можна за декілька занять, а враховуючи те, що немає прив'язки до спеціалізованих кортів і сітки, швидкісний бадмінтон підходить і для активного відпочинку на природі. Окрім того, швидкісним бадмінтоном можна займатись також і у ночі, для чого спеціально були розроблені волани, які добре видно у темряві.

«У Львові з'явилась можливість представити швидкісний бадмінтон молоді, яка цікавиться спортом та активним способом життя. Окрім того, що швидкісним бадмінтоном можна займатись майже будь-де, просто заради розваги, також проводяться набори команд для професійного вдосконалення у грі», – розповідає керівник федерації Назар Крисай.

Одним з таких місць для занять спідмінтоном є спорткомплекс "Динамо", що на Зеленій, 59. Заняття проводяться щоп'ятниці з 19:00 до 20:00 год.

Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном: 099-32-18-049, Президент ГО «Львівський бадмінтон ний клуб» Назар Крисай.

Довідка:

Перший Ярмарок спорту проходив у Львові минулого року. Участь у заході взяли понад 60 федерацій, клубів та шкіл, було представлено 40 видів спорту, від так і нетрадиційні – паркур, офроуд, картинг, пейнтбол.

Серед почесних відвідувачів Ярмарку – 48 Олімпійських чемпіонів, чемпіонів світу, Європи тощо. Свято спорту відвідало близько 4,5 тисяч школярів.

Ярмарок спорту організовує громадське об’єднання «Самопоміч» та управління внутрішньої політики Львівської міської ради спільно зі спортивними федераціями, клубами та школами міста.

Генеральний партнер Ярмарку – корпорація «Аrterium», офіційний партнер – торгова мережа «Барвінок». Генеральний інформаційний партнер – радіо «Люкс».

Інформаційні партнери: телеканал «НТА», телекомпанія «Львів-ТБ», інформаційне агентство «Захід.нет», телепрограма «Вже ранок» на 12 каналі, телеканал «24»,  радіо «Незалежність», Радіо «24», газети «Львівська Пошта», «П’ятниця».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ