Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбуваються семінари «Вся правда про наркотики»

Для соціальних педагогів та психологів шкіл Львова відбувається цикл семінарів на тему: «Вся правда про наркотики», – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Залежність від наркотичних речовин серед молоді день у день набуває все більшої актуальності. Тому метою заходу є привернення уваги громадськості до проблем наркоманії, до того, яку непоправну шкоду чинить здоров’ю будь-яке вживання наркотиків, і призводить до психічної та фізичної залежності. Адже найціннішим для всіх є збереження людського здоров’я та життя», - наголошує директор Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віра Покотицька.

 

Організовує та проводить семінари Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До їх проведення  долучається всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ»

 

У Личаківському  районі семінар відбувся 25  листопада. У Шевченківському він відбудеться 26 листопада, у Галицькому  – 27 листопада. Протягом 2, 3 та 4 грудня семінари проходитимуть у  Франківському, Сихівському і Залізничному районах відповідно. Заходи будуть проводитися в приміщеннях районних адміністрацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ