Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся семінар з профілактики ВІЛ/СНІД

Благодійний фонд САЛЮС 29 квітня 2010 року у приміщенні Львівського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом, за сприяння МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» провів семінар «Ефективна співпраця у здійсненні профілактичної роботи серед представників уразливих груп» для медичних працівників, працівників соціальних служб та неурядових організацій, – повідомили у фонді.

 

На заході були присутні лікарі-інфекціоністи, дерматовенерологи, наркологи, інфекціоністи, працівники соціальних служб та неурядових організацій  з багатьох міст Львівської області. Учасники були з різних міст: Миколаїв, Стрий, Броди, Пустомити, Самбір, Дрогобич, Стебник, але їх об’єднувало бажання почерпнути знання, обмінятися досвідом при вирішенні питань, що стосуються роботи з уразливими групами, уникненні небезпеки зараження, профілактичної роботи.

 

Головний лікар Львівського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом Служинська М.Б. розповіла про епідемічну ситуацію у Львівській області,  впровадження замісної підтримувальної терапії, роботу неурядових організацій та соціальних служб з уразливими групами населення, особливості консультування.  Також присутні ознайомились з обладнаним автобусом БФ САЛЮС «Мобільна амбулаторія», специфікою роботи при виїзді на маршрути. Вирішили активізувати тестування представників уразливих груп у районах області, по місцях праці учасників семінару.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ